Klimaatbestendig omgaan met regenwater

In, en ook buiten, Nederland kampen we steeds vaker met sterke variaties in droogte en regenval. Het regent vaak langere duur niet, gevolgd door perioden met zware langdurige regenval. De invloed en het ruimtebeslag van regenwater in de buitenruimte is reeds dusdanig groot dat het inmiddels een belangrijk item is bij de beschouwing van elke ruimtelijke ontwikkeling. De controle over het regenwater van nu, en de bui van straks, is het belangrijkste ruimtelijke vraagstuk voor de komende jaren. 

Dit vraagt om robuuste, betrouwbare totaal oplossingen waarmee het regenwater opvangen, zuiveren en vervolgens hergebruiken goed uitgevoerd kan worden. Interesse?

Neem vrijblijvend contact op

Copier Water specialsieerd zich in een breed scala aan waterzuiveringsoplossingen. Hierbij adviseren, ontwikkelen en plaatsen wij alle benodigdheden om uw klimaatbestendigheid te verbeteren.

Als partner in alle vraagstukken rondom regenwater berging, infiltratie en hergebruik. Wij bieden u:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Levering van diverse oplossingen
  • Installatie
  • Beheer en onderhoud.

Dit omvat diverse oplossingen, van regenwater tanks tot infiltratie oplossingen tot complete systemen voor hergebruik in uw gemeentewoning en/of bedrijf. Bent u geinteresseerd in oplossingen voor het omgaan met droogte en wateroverlast, middels regenwater berging en hergebruik? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons op of bekijk onze pagina over waterzuiveringstechnieken.

Copier Water heeft de kennis om de controle over het regenwater te behouden en in te passen in uw optimale buitenruimte middels slimme ontwerpen waarbij onze technische kennis ten dienste van de vormgeving wordt ingezet.

Wij staan nooit voor verassingen, vanwege onze praktische benadering waarbij wij kennis borgen door frequente monitoring en registratie. Wij kijken (positief)kritisch naar de ontwerpen en ideeën van onze opdrachtgevers en nemen nooit klakkeloos iets over (omdat men het zo gewend is). Vooruitstrevendheid en innovatie gaan wij zeker niet uit de weg.

Wij staan u graag te woorde om alle mogelijkheden te bespreken of u te voorzien van meer informatie. 

Vraag naar de mogelijkheden