Over Copier Water

Innovatief maar met beide voeten op de grond

Het is alweer 30 jaar geleden dat Copier Water ontstaan is, toen nog opererend onder de naam Copier Adviesbureau. Waar het begon als adviesbureau voor de behandeling van vraagstukken op het gebied van milieu, hemel- en afvalwaterzuivering, is Copier Water vandaag de dag veel meer dan dat. Copier Water is uitgegroeid tot toonaangevend ingenieurs- en projectenbureau. Met duizenden systemen in beheer en dagelijkse behandeling van veel verschillende soorten vraagstukken, van klein tot groot en van eenvoudig tot complex. 

Of het gaat om de inzameling en behandeling van water afkomstig uit de horeca-, recreatie- of industriële locatie. Wij zijn de betrouwbare partner en adviseur in het leveren van een totaaloplossing waar u geen omkijken meer naar heeft. 

Missie

Het is onze missie om te werken aan optimale oplossingen voor afvalwater vraagstukken, vanaf de initiatieffase tot het uiteindelijke beheer en onderhoud, en alles er tussenin.

Visie

Een omgeving die wordt gedomineerd door regels en procedures biedt een voedingsbodem voor vereenvoudigde samenwerkingsvormen die goed voelen voor alle betrokken partijen: een samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Door het leveren van hoogwaardige producten, en de inzet van gekwalificeerd personeel, bewijzen wij het vertrouwen waard te zijn. We willen onze expertise in een zo vroeg mogelijk stadium van elk project inzetten om maximaal impact te kunnen maken en meerwaarde te leveren.

Onze USP’s

Bij Copier Water bent u altijd verzekerd van:

  • Jarenlang partnership
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Onafhankelijk advies
  • Praktische benadering
  • Betrouwbare service
  • Kennismaking

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw vraagstuk met betrekking tot waterzuivering? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij spreken de mogelijkheden graag met u door tijdens een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vragen?

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem contact met ons.