Afvalwaterzuivering

Geïnteresseerd in het complete proces van afvalwaterzuivering? Onze dienstverlening betreft het bedenken, ontwerpen, realiseren en onderhouden van allerhande oplossingen voor het inzamelen, transporteren, verwerken en zuiveren van afvalwater. Hierbij kunt u denken aan lokale of decentrale waterzuiveringen en milieuvriendelijke oplossingen als riothermie. Meer informatie over de exacte processen en hoe wij u kunnen helpen vindt u bij onze activiteitenpagina's hieronder.

Meer informatie over de diverse technieken die we leveren, vindt u op de pagina met verschillende afvalwaterzuivering technieken.

Bent u benieuwd naar onze bekwaamheden of uitgevoerde projecten? Neem een kijkje bij onze referenties.

desk-writing-work-hand-man-working
Afvalwaterzuivering: Waterscans, advies en ontwerp
Copier Water kent een uitgebreide ervaring in robuuste hoogwaardige afvalwaterzuivering oplossi..
DWZ Steenfabriek
Levering en installatie lokale afvalwater zuiveringen
Lokale (afval)waterzuivering is in veel situaties een duurzaam en kosteneffectief alternat..
20190111_090123a_m____orgkl1547722194
Individuele Behandeling Afvalwater (IBA) - Renovatie en Modificatie
Modificatie/renovatie is de methode om het aantal storingen van uw indivdiduele behandeling afvalwat..
Beheer en onderhoud rioolgemalen
Assetmanagement, Beheer, Service en Onderhoud
Veel van de kleinere zuiveringen zijn in eigendom van Gemeenten en/of waterschappen en dienen volgen..
wateropstraat regenwaterberging
Regenwaterberging en hergebruik
In, en ook buiten, Nederland kampen we steeds vaker met sterke variaties in droogte en regenval. Het..
riothermie-principe
Aqua- en Riothermie
Energie uit (afval)water kan de derde duurzame energiebron vormen naast zon en wind. Nederland..

Elke situatie, elk bouwproject en elk bedrijf vormt een unieke situatie waarbij een maatwerk oplossing de ideale uitkomst biedt. Wij kijken altijd naar de meest ideale situatie waarbij rekening wordt gehouden met de effectiviteite en kosten van het plan. Hierbij kunnen wij adviseren om gebruik te maken van standaard producten of maatwerk oplossingen. Wanneer een maatwerk oplossing de meest ideale oplossing is, ontwerpen en bouwen wij de afvalwaterzuivering. Hierbij wordt gekeken naar de meest moderne en passende technieken. Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden? Wij gaan graag met u in gesprek om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor veel gemeenten en projectontwikkelaars, zowel in nieuwbouw als renovatie, zijn wij actief met de lokale of decentrale afvalwaterzuivering en riothermie. Wij helpen door een sterk advies op te stellen, uw wensen te inventariseren en de juiste producten te gebruiken. Hierbij maken wij onder andere gebruik van:

  • Compacte (afval) waterzuiveringen;
  • Grote (afval) waterzuiveringen;
  • Mobiele zuiveringen;
  • Natuurlijke zuivering met helofytenveld;
  • IBA producten;
  • IBA SBR Modificatieset;
  • Gemaalcomputers.

Wij vertellen u graag meer over de verschillende (maatwerk) mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op zodat wij uw wensen om kunnen zetten in het gewenste resultaat. 

Neem vrijblijvend contact op

Copierwater is het all-in waterverwerkingsbedrijf voor gemeenten en projectontwikkelaars. ontzorgen en communiceren staat centraal zodat wij meer dan het verwachte resultaat opleveren. Bij Copierwater wordt meer opgepakt dan alleen de voorbereiding en advies gedurende het project. Desgewenst pakken wij ook de uitvoering, beheer en onderhoud. Wij gaan graag een stap verder om uw project succesvol te maken. Wij opereren onafhankelijk en kijken naar de beste oplossingen. Vanuit onze achtergrond als ingenieursbedrijf en jarenlange praktijkervaring benaderen wij elk project vanuit verschillende invalshoeken. Leveren van kwaliteit staat vooraan en dat is wat wij u bieden.