Afvalwaterzuivering

Tijdens het zuiveren van afvalwater, wordt vervuild water naar een zuiveringssysteem gepompt, waarin het water gereinigd wordt. Door de jaren heen heeft Copier Water diverse projecten en gemeenten geholpen met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van systemen voor decentrale afvalwaterzuivering.

De afvalwaterzuiveringssystemen van Copier Water zijn geschikt voor water dat afkomstig is uit een particuliere-, recreatie- of industriële locatie. Deze locaties ondervinden vaak uitdagingen met betrekking tot dergelijke afvalwaterzuiveringssystemen en aansluitingen. Hiervoor is een oplossing van Copier Water zeer geschikt. 

Heeft u een vraagstuk rondom afvalwaterzuivering, groot of klein? Voor elke situatie is een passende oplossing uit te werken. Ook helpen wij u graag bij de juiste waterbehandeling. Het water kan namelijk per locatie verschillen, waardoor de behandeling en zuivering moet worden afgestemd op de gewenste waterkwaliteit. 

Bent u geïnteresseerd in het volledige proces van (afval)waterbehandeling? Onze diensten betreffen het ontwerpen, realiseren en onderhouden van allerlei oplossingen rondom het behandelen of zuiveren van (afval)water. 
 

Denk aan lokale- of gedecentraliseerde waterzuivering en milieuvriendelijke oplossingen, zoals energiewinning uit warm (afval)water. Wilt u meer informatie bekijk dan onze gespecificeerde oplossingen of neem vrijblijvend contact op met een adviseur. 

Neem vrijblijvend contact op

Wij geven u graag het beste advies voor een juiste oplossing. We beginnen daarom met een uitgebreid adviesgesprek, waar we uw wensen en uitdagingen bespreken. Elke situatie vraagt namelijk om specifieke toepassingen. Vanuit dit gesprek starten we met een inventarisatie en ontwerpen we een geschikte oplossing. Deze sluit aan bij de locatie en de gewenste zuivering.

Wij leveren uw aangepaste oplossing en installeren deze naar wens. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het beheer, service en onderhoud van uw afvalwaterzuiveringsinstallatie. Wij bieden u een volledige ontzorging. 

De systemen van Copier Water zijn verrijkt met de modernste technologieën. Wij bieden verschillende systemen aan om uw afvalwater te kunnen zuiveren. Bent u op zoek naar een modulaire zuivering, of een compacte afvalwaterzuivering? Dan kunt u bij Copier Water terecht. Heeft u een complexe vraag, omtrent het zuiveren van afvalwater? Dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden, en maken wij een op maat gemaakte oplossing. 

Elke situatie, elke ontwikkelingslocatie en elk bedrijf heeft zijn eigen, unieke omstandigheden. Voor deze situaties biedt een op maat gemaakte oplossing het ideale resultaat. Copier Water zoekt altijd naar de meest geschikte oplossing en situatie, waar wij rekening houden met de effectiviteit en kosten van het plan. 
Wij kunnen u adviseren om standaard producten, of op maat gemaakte oplossingen te gebruiken. Wanneer een oplossing op maat de meest ideale oplossing is, ontwerpen en ontwikkelen we deze (afval)waterbehandeling. Dit houdt in dat we kijken naar de modernste én meest geschikte technieken. 

Onze diensten bestaan uit:

  • Adviseren over zuiveringssystemen
  • Het ontwerp van een zuiveringssysteem
  • Service
  • Onderhoud

Wij bieden verschillende zuiveringen en diensten aan. Waaronder:

  • Helofytenvelden
  • VFL zuiveringen
  • Mechanische riolering
  • Aqua thermie

Heeft u interesse in één of meerdere diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van het beste advies. 

Wat is afvalwaterzuivering?

> Afvalwaterzuivering is het zuiveren van vervuild water, door middel van standaard systemen of op maat gemaakte oplossingen. Door het zuiveren van het afvalwater, wordt het afvalwater weer bruikbaar voor vele toepassingen. 

Waarom een afvalwaterzuivering?

> U kiest voor afvalwaterzuivering wanneer er op een bepaalde locatie geen installaties beschikbaar zijn voor het zuiveren van water. Dit kan ook voorkomen in recreatiegebieden, of u kiest er voor om zelfvoorzienend te zijn. Door een afvalwaterzuiveringssysteem kunt u afvalwater zuiveren en weer klaar maken voor het gewenste gebruik.
 

Welke systemen zijn er?

> Er bestaan meerdere soorten afvalwaterzuiveringssystemen. De meest voorkomende zijn de grote- en compacte afvalwaterzuiveringssystemen. Ook kunt u kiezen voor een modulaire zuivering, of een natuurlijke zuivering met een helofytenveld. Voor unieke situaties zal een op maat gemaakte oplossing het meest ideaal zijn.

Neem contact op