Is uw vraagstuk klein, eenvoudig of complex en lastig. Voor elke situatie mbt afvalwaterzuivering is een passende oplossing uit te werken. 

Geïnteresseerd in het volledige proces van (afval)waterbehandeling? Onze diensten betreffen het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van allerlei oplossingen voor het inzamelen, transport, verwerking en zuivering of behandeling van (afval)water. Denk aan lokale of gedecentraliseerde waterzuivering en milieuvriendelijke oplossingen zoals energiewinning uit warm (afval)water. Meer informatie over de exacte processen en hoe wij u kunnen helpen vindt u op onze oplossingenpagina's.

Meer informatie over de verschillende technieken kunt u vinden op de pagina technieken.

Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze referenties.

Elke situatie, elke ontwikkelingslocatie en elk bedrijf heeft zijn eigen unieke situatie waarin een oplossing op maat het ideale resultaat biedt. We zoeken altijd naar de meest ideale situatie, rekening houdend met de effectiviteit en kosten van het plan.

Wij kunnen u adviseren om standaard producten of op maat gemaakte oplossingen te gebruiken. Wanneer een oplossing op maat de meest ideale oplossing is, ontwerpen en bouwen we deze (afval)waterbehandeling. Dit houdt in dat we kijken naar de modernste en meest geschikte technieken. Op de onderstaande afbeelding zie je een schema met al onze diensten en waterzuiveringsoplossingen.

Bent u geïnteresseerd in de verschillende opties? We praten graag met u om te zien wat we voor u kunnen doen.

Neem vrijblijvend contact op