Spoed plaatsing tijdelijke huur unit voor falende IBA

U wist waarschijnlijk al dat Copier Water afvalwaterzuiveringen plaatst en onderhoudt, maar wist u dat wij ook te hulp springen bij calamiteiten?

Dit gebeurde onlangs bijvoorbeeld in Vuren, in de gemeente West Betuwe. Dat de installatie op deze locatie niet meer in optimale conditie was, was bekend bij de klant. Er deden zich al geruime tijd storingen voor die door regulier onderhoud niet meer voorkomen konden worden. Hier was dan ook al enige tijd van afgezien, en de zuivering stond op de nominatie om vergaand gerenoveerd te worden. 

Inventarisatie van de situatie

Op een vrijdag, laat in de middag, kregen wij de melding dat de situatie in rap tempo flink verslechterd was. Men had te kampen met slechte zuivering, stankoverlast en de onmogelijkheid om het afvalwater op een goede manier te lozen. Met deze issues kon de klant het weekend niet in gaan. 

Onze experts zijn daarom direct ter plaatse gaan kijken wat de situatie precies was en hoe dit zo snel mogelijk opgelost kon worden. Inventarisatie wees al  snel uit dat lapmiddelen niet meer afdoende zouden zijn, en dat er naar een andere oplossing gezocht moest worden.

Snel schakelen voor een tijdelijke oplossing

Er is snel geschakeld om met een effectieve, tijdelijke, oplossing te komen. Hiervoor is eerst geïnventariseerd welke middelen wij op dat moment op voorraad hadden, en hoe wij die in dit geval in konden zetten. De voorradige installaties bleken echter niet geschikt om tijdelijk te plaatsen. Daarom is er een tijdelijke huur-IBA geplaatst.  Een standaard unit, die normaal in de grond wordt geplaatst, is zo aangepast dat deze op een plaat neergezet kon worden.

Hierdoor kon de kant met een gerust hart het weekend in, en werd er tijd gecreëerd om met een passende, definitieve oplossing te komen. 

Meer informatie nodig over onze diensten?

Bent u benieuwd geworden, en wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer over hoe wij ook u kunnen ontzorgen. 

Neem vrijblijvend contact op