Praktische maatregelen Corona (19-03-2020)

COPIER WATER probeert met een aantal praktische maatregelen het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van onze bedrijfsvoering te blijven waarborgen.

Wij hanteren de maatregelen en volgen de adviezen van het RIVM. Onze medewerkers zijn goed geïnformeerd over hoe zij verspreiding van het coronavirus kunnen beperken en vanzelfsprekend hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen.

Storingen
Aan storingen geven wij een hoge prioriteit en wij zullen onze uiterste best doen deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen

Medewerkers
Onze medewerkers verrichten voorlopig geen klantbezoeken. Ook ontvangen wij geen bezoek van relaties op onze locatie. Daar waar mogelijk, worden bestaande bezoekafspraken omgezet in telefonische afspraken. Indien dit voor u van toepassing is, nemen wij hierover contact met u op.

Onze magazijnmedewerkers mogen enkel het magazijn betreden. Het laden en lossen van goederen zal buiten de ingang van het magazijn plaatsvinden.


Uitdaging

We staan samen voor de uitdaging om alles zo goed mogelijk doorgang te laten vinden. We vragen dan ook uw begrip voor eventuele vertraging die zou kunnen ontstaan door de huidige omstandigheden. Bij COPIER WATER blijven we bereikbaar op zowel het storingsnummer, het vaste nummer als op onze mobiele nummers.

We hebben allen toegang tot de (online) bedrijfsomgeving en onze werkplaats en magazijn blijven open. Onze afdeling Software blijft bereikbaar en onze storingsdienst blijft actief om u waar nodig te kunnen helpen.


Trots

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn op en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Ook zijn wij trots op al onze medewerkers die er samen voor zorgen dat onze service en werkzaamheden ook in deze periode gewoon door kunnen gaan.

Website
Houd onze website in de gaten, volg ons voor het laatste nieuws of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.