IFAT Munich 2022

Van 20 mei tot 3 juni bezochten wij de IFAT Munich (Duitsland). Met bijna 3000 exposanten, uit 59 landen en zo’n 120.000 nationale en internationale bezoekers, is de IFAT ‘s werelds meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van water-, riool-, afval- en grondstoffenbeheer. Het hoofdonderwerp van de beurs was dit jaar het zo efficiënt mogelijk hergebruiken van afvalwater. 


Het was geweldig om te zien dat de beurs, na een periode van afwezigheid vanwege COVID-19, zo in trek was. Ruim 260.000 vierkante meter, verdeeld over in totaal 18 hallen, stonden in het teken van de circulaire economie en de milieu-industrie. ​​


Ons moederbedrijf REMONDIS was hier vertegenwoordigd. "IFAT heeft zijn aantrekkingskracht voor de branche van de circulaire economie niet verloren en zal ook in de toekomst zijn belang als 's werelds toonaangevende beurs voor de sector behouden", verklaart Max Köttgen, lid van de Raad van Bestuur bij REMONDIS.

Collega Hans bezocht de beurs een kreeg in kijkje in de keuken van concullega's, zag wat er speelt in de markt en wat de nieuwste innovaties op het gebied van afvalwaterzuivering zijn. Met een hoop nieuwe kennis en vol inspiratie keerde hij terug naar Nederland.

Vraag een adviesgesprek aan

IFAT highlights in 45 seconde

IFAT Munich 2024

De volgende editie van IFAT Munich vindt plaats van 13 t/m 17 mei 2024. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw vraagstuk met betrekking tot waterzuivering? Wij komen graag met u in contact. 

Vragen?

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Laat op de contactpagina uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Of neem contact met ons op via de mail of telefoon. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 - 17.00 uur.

Vraag een adviesgesprek aan