Copier Water te gast in ‘Doe maar duurzaam’ op RTLZ

Afgelopen april waren wij te zien in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ van RTLZ. In dit informatieve programma heeft presentator Jeroen Slob aandacht voor diverse ontwikkelingen in Nederland met het oog op een betere en schonere toekomst. 


Dat afvalwaterzuivering een belangrijke rol in ons alledaags leven speelt, is niet nieuw. Jeroen ging hierover in gesprek met onze collega Hans Wijers (Sales Manager). Hans geeft een aantal voorbeelden van afvalwaterzuivering en legt het verschil uit tussen centrale en decentrale zuivering. Decentraal zuiveren op een groene, natuurlijke en duurzame manier, is waar Copier Water gespecialiseerd in is. We gaan verder in op de voordelen van decentraal zuiveren en Hans legt uit hoe het proces rondom de productie van een decentrale afvalwaterzuivering in z’n werk gaat. Vanaf het initiële vraagstuk, tot het plaatsen van de installatie en het beheer, service en onderhoud.


Bekijk onderstaand het item terug:

Vragen?

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Wij staan u uiteraard graag te woord. Laat op de contactpagina uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

 Of neem contact met ons op via de mail of telefoon. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 - 17.00 uur.

Vraag een adviesgesprek aan