Aqua Nederland 2022

Afgelopen 15, 16 en 17 maart vond dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer -na een pauze van drie jaar- eindelijk weer plaats. 

De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling op het gebied van afvalwaterzuivering niet stil gestaan. Dit was tijdens de beurs duidelijk te zien. Drie dagen lang werd vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht en lieten ruim 300 exposanten de nieuwste innovaties en producten zien. Als partner op het gebied van decentrale afvalwaterzuivering waren wij uiteraard ook aanwezig als exposant. ​​

Eindelijk konden we weer fysiek netwerken met onze bestaande klanten en boden we potentiële klanten zoals Waterschappen, Gemeenten en Industrie de mogelijkheden kennis te maken met ons en onze producten en diensten. 

Vraag een adviesgesprek aan

Bekijk hier de aftermovie (h3):

Aqua Nederland 2023

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw vraagstuk met betrekking tot waterzuivering? Noteer 21, 22 en 23 maart 2023 vast in de agenda, want dan vindt de volgende editie van Aqua Nederland plaats. Eerder contact? Laat het ook gerust weten. Wij komen graag met u in contact. 

Vragen?

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Laat op de contactpagina uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Of neem contact met ons op via de mail of telefoon. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 - 17.00 uur.

Vraag een adviesgesprek aan