Copier Water B.V. vindt partner in REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V.

Ede, 28 april 2017 - REMONDIS Dusseldorp Rioolservice B.V. heeft een belang van 50% gekocht in Copier Water B.V. Copier Water is een allround partner op het gebied van regen- en afvalwaterbeheer en beschikt over ervaren adviseurs en ingenieurs voor deze sector.

Jan Copier, directeur van Copier Groep, is zeer verheugd met het belang van REMONDIS Dusseldorp Rioolservice in dochteronderneming Copier Water. “Hierdoor ontstaan nieuwe kansen en samen kunnen we de huidige activiteiten verder uitbreiden.”

Björn Wolters, directeur van REMONDIS Dusseldorp Rioolservice, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven: “De verwerving van het belang in Copier Water is een mooie aanvulling op onze bedrijfsactiviteiten. Door het bundelen van innovatieve diensten en producten gericht op regen- en afvalwaterbeheer kunnen klanten van Copier Water profiteren van deze samenwerking.”

Alle andere activiteiten van Copier Groep maken geen onderdeel uit van deze samenwerking en blijven ongewijzigd voortbestaan.

Einde persbericht.